måndag 30 januari 2012

Tele2 abonnemang nr 2

Nu har det kommit papper om att vårt andra abonnemang med Tele2 kommer att höjas från 119:- i månaden till 139:- månaden. Man är tydligen inte nöjd med att jag sa upp ett abonnemang för en knapp månad sen utan vill att jag säger upp ytterligare ett.
För mig är deras resonemang obegripligt. De förlorar ytterligare 170-190:- månaden och jag sparar samma summa. Det blir ju runt 2000:- om året och lägger man till det förra som jag sa upp så är vi uppe i 3000:-. Då har jag ändå två abonnemang kvar med tele2 att säga upp när det aviseras om höjning av dem.

Kanske man skulle säga upp de två sista på en gång och bara köra med skype.........

2 kommentarer:

Anonym sa...

köp kontant kort halebop ... har tankat 50 kr räcker ca 2 månader för mig jag ringer inte så mycket ....ha nu en trevlig resa .... per-arne I

Anonym sa...

Hej,

Det är tråkigt att du upplever vår prishöjning så pass negativt att du funderar på att avsluta abonnemanget. Våra priser ligger fortfarande lägre på fast telefoni än vad det gör hos många andra. Nu erbjuder vi även Hemtelefoni via mobilnätet eller Hemtelefoni via bredbandet som har en ännu lägre kostnad. Vi hoppas att du väljer att stanna som kund hos oss trots prishöjningen.

Med vänliga hälsningar

Michaela Lindell, Tele2

michaela.lindell@tele2.com