måndag 30 januari 2012

Tele2 abonnemang nr 2

Nu har det kommit papper om att vårt andra abonnemang med Tele2 kommer att höjas från 119:- i månaden till 139:- månaden. Man är tydligen inte nöjd med att jag sa upp ett abonnemang för en knapp månad sen utan vill att jag säger upp ytterligare ett.
För mig är deras resonemang obegripligt. De förlorar ytterligare 170-190:- månaden och jag sparar samma summa. Det blir ju runt 2000:- om året och lägger man till det förra som jag sa upp så är vi uppe i 3000:-. Då har jag ändå två abonnemang kvar med tele2 att säga upp när det aviseras om höjning av dem.

Kanske man skulle säga upp de två sista på en gång och bara köra med skype.........

torsdag 26 januari 2012

måndag 23 januari 2012

Semestersabotörer

Just när man ska till och boka semesterresan till Förenade Arabemiraten så börjar EU lägga näsan i blöt genom att hota med sanktioner mot Iran, som i sin tur, då hotar med att stänga Hormoz sundet, vilket inte USA tänker acceptera och parkerar sina krigsfartyg i krokarna.
Attans semestersabbotörer.

lördag 7 januari 2012

Tele2

Ett nytt år har börjat och vi kan glädja oss med att har en telefonräkning mindre.
Vi sa upp ett av våra fyra abonnemang med Tele2 eftersom de höjt det fasta priset från 119:- till 139:- i månaden.
Jag ringde och talade med dem men det visade sig att man inte brydde sig ett dyft om att vi varit kunder under lång tid och hade ytterligare tre abonnemang med dem.
Istället för att tjäna 119:- plus det vi ringer för i månaden så förlorar de motsvarande summa.
Är det inte konstigt att man lägger ned så mycket engagemang på reklam och försäljare för att få kunder men inte alls är rädda om dem man har?
Speciellt när risken är överhängande att den som sagt upp sitt avtal skaffar ett nytt och då kan bindningstiden vara två år.
Vi ser i alla fall det positiva för nu har vi skaffat mobilt bredband med en av tele2´s konkurrenter.
Snart kommer de förlora ytterligare tre abonnemang........