onsdag 27 juli 2011

Galaxy





Silja Galaxy på väg upp mot Stockholm.
"Upp" för att bilderna lutar en aning. Vetifasiken varför de gör det för när jag tar korten ser det ut att vara rakt. Kanske jag som lutar.

Apropå lutning, så var det en tjej på jobbet som kom ur balans när hon skulle gå ut på en brygga.
Plask!
Något blötare har jag inte skådat, om man bortser från en och annan fisk.

Starkt gjort att vara kvar på jobbet tills arbetsdagens slut.

tisdag 19 juli 2011

Gräset växer

Kanske man skulle rationalisera och klippa gångar i gräset.

En månad senare.

söndag 17 juli 2011

torsdag 14 juli 2011

Mot landet


Vad skönt det ska bli!

tisdag 12 juli 2011

Handelsbanken

Hu fasen kan man uppföra sig som Handelsbanken gör? Jag blev meddelad via telefon om att en utbetalning av ca: 2500 skulle göras men att man behövde ett kontonummer. Det var pensionspengar som av okänd anledning skulle betalas ut.
Jag sa till killen från banken som ringde, att jag inte hade tid med detta nu då jag höll på att jobba för fullt. Han envisades med att jag skulle maila över numret, vilket jag heller inte kan då jag inte kommer åt någon dator samt inte har något kontonummer i huvudet.

Han ringer och tjatar dagen därpå om samma sak och fortsätter sen att skicka SMS dagligen där han ber att jag ska skicka kontonumret per post eller gå till en annan bank så de kan meddela honom om numret.

Han har ännu inte fattat att jag inte har möjlighet till detta och jag undrar hur han kan vara så angelägen om att betala ut pengar. Till sist struntar jag i att svara och då skickar han brev per post istället.

Idag var jag nere på banken och undrade vad de sysslade med, samtidigt som jag lämnade numret ifråga. Jag såg typen som hade skickat SMS och ringt vid olämpliga tillfällen, detta trots att jag bett om att inte bli uppringd. Han varken sa hej eller hej då.

Handelsbanken är för mig en skräpbank med otrevlig personal och rekommenderar ingen att använda den.