tisdag 26 augusti 2008

Dan Granero


Ytterligare en rysarkväll med bra musik. Hooters hade med sig Dan Granero den här gången och det var verkligen bra ös.

fredag 22 augusti 2008

Eric och Maxi

Gitarrduell mellan Eric och Maxi.

onsdag 20 augusti 2008

Stene på Akkurat

Ovanlig possition att se Stene i för de flesta. Istället för att stå bakom bardisken på Akkurat så har han nu klivit upp på scenen och visar prov på helt andra talanger än upptappning av öl.

tisdag 19 augusti 2008

Här kommer en bild från Gentleman på Grönan. Jag hade hoppats på att få med en bild från Akkurat i söndags då Stene spelade (han som har haket). Riktigt bra lir och med de musiker han hade med sig så kunde det inte bli annat. Ber att få återkomma med en bild senare. Samma sak med kvällens spelning på Stampen.
Skulle varit Allan Haynes men av någon anledning uteblev han, så istället var Maxi Dread på plats. Blev en riktig rysare där man med ståpäls kunde se Maxi lägga i högsta växeln från start. Att sedan Åke och Eric gästspelade på gitarr gjorde inte saken sämre. Glömde säga att Ironhand skötte orgeln, James Bradley trummorna och Derek Januari bas. Ingen dålig uppsättning med andra ord.

fredag 15 augusti 2008

Gentleman

Gentleman fick med sig publiken i går när han spelade på Grönan. Bra reggae även om basen kunde varit tyngre och min egen favorit var den sista låten: Redemtion song utan bandet.

måndag 11 augusti 2008

Strix nu

Nyss hemkomna från Akkurat där Strix nu gjort en suverän spelning. Vissa kanske förväntade sig blues men med tre bra gitarister blev det mer något som kan liknas vid hårdrock av den gamla hedliga modellen.
Även en gammal beatles kunde höras men förstås till gitarrlir över det vanliga..

På hemvägen halkade vi förbi Engelen där ett coverband spelade till minimal publik. Vi lyckades få dem att spela reggae och vi som var där dansade förstås.

Från det ena till det andra:
Måndag 11 augusti: Maxi dread på Stampen.
Torsdag 14 augusti: Gentleman på Gröna Lund

torsdag 7 augusti 2008

Carl Einar Häckner

Var å såg Carl Einar Häckner på Grönan ikväll. Riktigt bra, speciellt jämfört med förra årets varité. Bjöd på en hel del skratt tillsammans med finurligt trolleri och väldigt duktiga artister.
Sista chansen att se hans varité i Stockholm är nu på fredag den 8 augusti. Klockan 20.00 på Gröna lund.
På sommarkrysset, nu på lördag, finns ytterligare en chans men då lär det bara bli frågan om en liten glimt.